Ryža, cestoviny a strukoviny
Výpis produktov
Prebraný a opláchnutú pohánký varte v pomere 1 diel bulguru a 2 diely vody. Bulgur zalejte vriacou vodou a pridajte soľ. Varte 2 minúty a 20 minút nechajte zakryté dopučať pod...
Kód: 4053
Prebratý a prepláchnutý cícer namočte na 10 hodín do vody a potom varte do mäkka. Osoľte podľa vlastnej chuti pred úplným zmäknutím.
Je vhodný na prípravu omáčok, polievok,...
Kód: 4051
Návod na prípravu:
Fazuľu pred prípravou preberte. Namočte ju na noc do vlažnej vody a po opláchnutí ju varte do mäkka.
Osoľte pred úplným zmäknutím.
Kód: 1907
Návod na prípravu:
Fazuľu pred prípravou preberte. Namočte ju na noc do vlažnej vody a po opláchnutí ju varte do mäkka.
Osoľte pred úplným zmäknutím.
Kód: 4049
Prebraný a prepláchnutý hrach varte do mäkka. Osoľte podľa vlastnej chuti pred úplným zmäknutím. Je vhodný na prípravu polievok, omáčok,
kaší, plniek a nátierok.
Kód: 4050
Pestrá polievková zmes s jačmennými krúpami
Kód: 4052
Návod na prípravu:
Krúpy pred varením preberte a prepláchnite. Varte vo vode až do ich úplného zmäknutia. Ochuťte a servírujte.
Kód: 4147
Kuskus nasypte do misky a zalejte vriacou vodou cca 0,5cm nad kuskusom. V zakrytej miske necháme napučať približne 5 minút.
Dochutíme soľou prípadne korením. Kuskus sa môže...
Kód: 4152
Prebranú a opláchnutú pohánku varte v pomere 1 diel pohánky a 2 diely vody. Pohánku zalejte vriacou vodou a pridajte soľ. Varte 2-3 minúty a 30 minút nechajte zakryté dopučať...
Kód: 3624
Ryža guľatozrnná lúpaná, výberová trieda kvality. Vyrobená z ryže siatej
Kód: 4149
Prebratú a prepláchnutú šošovicu varte do mäkka. Osoľte podľa vlastnej chute pred úplným zmäknutím.
Je skvelá ako príloha k jedlám, do šalátov, pomazánok, polievok a...
Kód: 4048
Ovládacie prvky výpisu
11 položiek celkom